The Basic Principles Of diş beyazlatma kiti

Wiki Article



ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri takip etmek için giriş yapmalısın. kayıt ol

Elma sirkesi ve karbonat karışımınızı hazırlamak için one çay kaşığı karbonat ile birkaç damla elma sirkesini macun kıvamına gelene kadar karıştırın ardından karışımı diş fileırçası ile uygulayın.

Peki ama nasıl? Bu yazımızda sizlerle diş beyazlatmanın derinlerine iniyor ve tüm bilinmeyenlere ışık tutuyoruz. Önce diş beyazlatma nedir kısaca tanımlayarak yazımıza başlayalım.

Ayrıca hindistan cevizi yağı yerine susam yağı da tercih edebilirsiniz. Gargara yerine diş fırçanıza bir miktar hindistan cevizi yağı koyup, dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Internet site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Ev tipi beyazlatma yöntemini tercih edenler gece saatlerinde diş plaklarını takıyor. Bu sayede hem iş hayatlarının hem de sosyal yaşantılarının olumsuz etkilenmesinin önüne geçilebiliyor.

Hekimin uyguladığı beyazlatmaya ofis tipi beyazlatma denirken, hastanın uyguladığı beyazlatmaya ise ev tipi beyazlatma denmektedir. Bu iki diş beyazlatma fiyat 2023 yöntem arasındaki esas fark ilacın içerisindeki beyazlatma ajanının konsantrasyonudur.

bu madde dişlerde meydana gelen lekelerin ağarmasına kısa bir zaman diliminde ise lekelerin kaybolmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda diş beyazlatma kaleminin taşınması kolay olduğu için her an elinizin altında bulundurabilirsiniz.

Limon içerdiği asitler sayesinde, dişlerdeki sarı lekeleri giderir. Tuz ile peeling etkisi yaratır. Limon kabuğu diş beyazlatma kiti da diş beyazlatmaya propertyımcı olur. Limon suyu ile dişleri fırçalayarak veya limon kabuğunu dişlerinize sürerek, dişlerinizin daha beyaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Beyazlatma İşlemi Kalıcı Mı? Dişler Tekrar Eski Rengine Döner Mi? Diş beyazlatma işlemi uzman diş hekimi tarafından uygulandığında ve beyazlatma işlemi sonrası bakımı düzenli şekilde yapıldığında kalıcı bir işlemdir. 

Evde diş beyazlatma yöntemleri ise son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir. Bu yazıda, limon suyu ve karbonat karışımının diş beyazlatmada etkisi hakkında bilgi vereceğiz.

Diş beyazlatma işlemi yalnızca alanında uzman olan hekimler tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Aksi taktirde dişlerin yapısı zarar görebilir. Zaman içinde sararan ve leke oluşan dişlerde, daha beyaz dişlere sahip olmak isteyen kişilerde uygulanan bir yöntemdir.

Bu işlemi, diş gelişimini tamamlayan her birey yaptırabilir. Tabi ki bunun için uzman bir hekimin karar vermesi ve tavsiyede bulunması gerekmektedir.

Defne yaprağını ezerek toz haline getirin ve portakal kabuğu rendesi ile karıştırarak macun kıvamına getirin. Diş fırçanızı karışıma batırarak 5 dakika boyunca fırçalayın. Bu uygulamayı haftada bir kez uygulayın.

Report this wiki page